2022 Ağustos’ta İstanbul’da Katılabileceğiniz Festivaller

2022 yaz tatilinizde vaktinizi eğlenceli ve size yararlı olabilecek festival ya da etkinliklere ayırabilirsiniz. Kültür ve sanat barındıran etkinlikler sayesinde hem keyifli zaman geçirebilir hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. İstanbul’da bir etkinlik ya da festival arıyorsanız 2022 Ağustos’ta katılabileceğiniz festivaller oldukça geniş bir seçim skalasına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Ağustos ayında İstanbul’da katılabileceğiniz festivallerin ve etkinliklerin çok fazla olması ise kararsızlık ile karşılaşmanıza yol açabilir. Bu nedenle sizler için İstanbul festivallerini ve etkinlerini listeleyerek en iyi seçimi yapmanız için size bu yazımızda yardımcı olacağız. 2022 İstanbul etkinliklerine katılmak istiyor fakat nerede konaklayacağınız konusunda emin değilseniz, ECC Tur’un sizler için sunduğu İstanbul otellerine göz atabilir, sizin için en uygun oteli hemen seçebilirsiniz.

Kalamış Yaz Festivali

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kalamış Yaz Festivali 2022 Temmuz ayında başladı ve ağustos ayında da birbirinden farklı konserlerle devam ediyor. Kalamış Atatürk Parkı içerisinde gerçekleştirilen festivalde Gaye Su Akyol, Nova Norda, Kardeş Türküler, İlhan Erşahin ve birçok sanatçı sahne alarak hayranlarıyla buluşuyor. 30 Ağustos tarihinde sona erecek olan festival, bu ay boyunca aralıksız devam edecek.

İstanbul Festivali

23 Temmuz’da başlayan İstanbul Festivali, Yenikapı Etkinlik Alanı’ndaki gösterisini ağustos ayında da devam ettiriyor Sanat, kültür ve eğlencenin buluştuğu etkinlik, İstanbul’un tüm ihtişamını içerisine alarak katılımcılarını büyülüyor.

Ülkemizdeki 50’den fazla sanatçının konser verdiği İstanbul Festivali, çeşitli sahne şovları ve gösterilerle de katılımcıları hareketlendiriyor. Tüm bunlara ek olarak ise geleneksel sanatlar, resim, fotoğraf, heykel, sokak lezzetleri ve çocuk atölyeleri gibi eğlenceli etkinlikler de İstanbul Festivali’nde katılımcılarını bekliyor. 23 Temmuz’da başlayan festival 14 Ağustos tarihinde sonlanacak.

DRILL DOWN Festivali

İstanbul Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek olan DRILL DOWN festivali, yaz tatilinde rap müzik konserine katılmayı isteyenler için eşsiz bir fırsat diyebiliriz. Rap, hiphop, trap gibi müzik türlerinin temsilcisi olan sanatçıların bir araya geldiği bu festivalde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Cakal, Cenral CEE, Reckol, Lil Zey ve IAMDDB gibi rap müzik temsilcilerinin sahneye çıkacağı DRILL DOWN Festivali, 14 Ağustos Pazar günü hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İstanbul Şehir Tiyatroları

Kültür ve sanat ikilisinin birleştiği İstanbul Şehir Tiyatroları, 70 yılı aşan açık hava tiyatrosu geleneğini her sene olduğu gibi 2022’de de devam ettiriyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde seyircilerle birbirinden farklı tiyatro oyunları buluşuyor. 23 Ağustos’ta William Shakespeare tarafından yazılan “12. Gece” oyunuyla açılış yapacak olan tiyatro etkinliği, ağustos ayının sonuna kadar devam edecek.

İstanbul Cocktail Festivali 2022

Bu yıl 5.si düzenlenen İstanbul Cocktail Festivali, Türkiye’nin ilk ve en büyük kokteyl festivali olma özelliğini taşıyor. 20-21 Ağustos tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park’ta katılımcıları ile buluşacak festival, birbirinden farklı sunumları ve her damak tadına uygun tarifleri ile yeme içme dünyasının kapılarını meraklı katılımcılarına açıyor.

Kuruçeşme Açıkhava Konseri

İstanbul konserleri söz konusu olduğunda en meşhur alanlardan biri olan Kuruçeşme Açıkhava Konser Alanı, unutulmaz anları seyircileriyle paylaşıyor. 1 Ağustos itibariyle başlayan konser maratonu, ağustos ayının sonuna kadar Haluk Levent, Nil Karaibrahimgil, M.F.Ö. ve Ajda Pekkan gibi usta sanatçılar ile devam edecek.

Lady Diana Müzikali

Müzikal severlerin 13-14 Ağustos tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sergilenecek olan Lady Diana Müzikaline şans vermesini öneriyoruz. “Queen of the People’s Hearts” ismiyle çıkan müzikal, İngiliz prensesi Diana için yazılmış bir eserin sahneye uyarlanmasını gösteriyor. Prenses Diana’nın hikayesini müzikal olarak izlemek istiyorsanız etkinliğe katılabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

cerkezkoyde-gezilecek-yerler

Çerkezköy’de Gezilecek Yerler

Çerkezköy, İstanbul’un hemen yanı başında yer alan ancak huzurlu atmosferiyle büyük şehrin karmaşasından uzaklaşmayı isteyenler için ideal bir rota sunuyor. Bu şehir, sakin sokakları, tarihi

zeytin-burnu-gezilecek-yerler

Zeytinburnu Gezilecek Yerler

Bu yazımızda, İstanbul’un gizli hazinelerinden birinde Zeytinburnu’ndayız. Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla çevrili bu semt, tarih kokan sokakları ve doğal güzellikleri ile sizi mest edecek. Zeytinburnu gezilecek

gumuldur-tarihi-yerler

Gümüldür Tarihi Yerleri Keşfedin!

Gümüldür, İzmir’in güneyinde yer alan ve muhteşem plajları ile sakinliği ile bilinen bir tatil cenneti. Fakat Gümüldür sadece denizi ve güneşi ile değil çevresinde keşfedilecek

ankraya-yakin-gezilecek-yerler-eymir-golu

Ankara’ya Yakın Gezilecek Yerler Listesi

Ankara, başkent olmasının yanı sıra birçok önemli idari merkeze ev sahipliği yapması nedeniyle politika şehri olarak biliniyor. Ancak Ankara aslında bundan çok daha fazlası. Başkentten

iskece-karnavali-turu-yunanistan

İskeçe Karnavalı Hakkında Tüm Detaylar

Yunanistan’ın şirin kasabası İskeçe, her yıl gerçekleşen İskeçe karnavalı ile bir rengarenk bir deneyim sunuyor. Tüm sokaklar Yunan müzikleri ile yankılanırken, maskeler ve rengarenk kostümlerle

2024-resmi-tatil-gunleri-2

2024 Resmi Tatil Günleri

2024 resmi tatil günleri bu yıl toplam 15 gün sürecek. 2024 resmi tatil günleri hangi gün başlıyor, kaç gün sürüyor? Gibi sorularınıza cevap veren detaylı