2022 Ekim Ayında Öne Çıkan Türkiye Konserleri

Sonbaharın yaklaşması ve ekim ayına girmemizle birlikte serin bir havada eğlenceli bir konserin tadını çıkarmak kulağa hoş geliyor. Bu yazımızda ekim ayında Türkiye’de sahnelenecek olan konserleri sizlerle paylaşıyoruz. Bu konserlere gittiğinizde en uygun şekilde konaklamak için ECC Tur’u ziyaret edebilir, otel rezervasyonunuzu pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Kings of Convenience

Zorlu PSM’nin 10. yılına özel 1 Ekim’de Turkcell Sahnesi’ne çıkan Kings of Convenience, sakin vokalleri, zarif gitar ve piyano melodileriyle size eşsiz bir müzik şöleni yaşatacak!

Ormanda Caz ve Piknik

Ormanda Caz ve Piknik etkinligi 2 Ekim Pazar günü LifePark’ta sizlerle buluşuyor. Kerem Görsev, Volkan Hürsever ve Ferit Odman üçlüsü, Quartet grubu ve Erdem Özkan’ın sahne alacağı etkinlik ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Sertab Erener

KerkiSolfej organizasyonu ile hayranları ile buluşacak olan Sertab Erener, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda en popüler şarkılarıyla sahne alacak. 11 Ekim Salı günü gerçekleşecek konser için ECC Tur İzmir otellerini inceleyebilir, en uygun fiyatlarla odanızı ayırtabilirsiniz.

Melike Şahin

Melike Şahin, Maximum Uniq Açıkhava’da 1 Ekim itibariyle hayranlarıyla buluşuyor. Sahne şovları ve repertuarı ile dikkat çeken Melike Şahin, güçlü sesi ile müzik severlere eşsiz bir deneyim yaşatacak!

Ajda Pekkan

Poll Production tarafından desteklenen Ajda Pekkan konseri, 1 Ekim’de Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da sizlerle. Pop müziğin kraliçesi olarak görülen Ajda Pekkan sizlere enerjik bir akşam sunacak.

MFÖ

Pop müziğin eğlenceli isimleri MFÖ, hareketli konserleri sevenler için benzersiz bir fırsat sunuyor. 8 Ekim Cumartesi günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleşecek MFÖ konseri ile haftanın stresini üzerinizden atabilirsiniz.

Tiamat

%100 metal müzik tarzı ile karşımıza çıkan Tiamat, İsveçli tarzlarını İstanbul’a getiriyor. Clouds ve Wildhoney albümleri ile ün yakalayan grup, 22 yıldan sonra tekrardan İstanbul’da hayranları ile buluşuyor. 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan konser, KüçükÇiftlik Park’ın bahçe sahnesinde olacak.

Yıldız Tilbe

Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe, 8 Ekim Cumartesi günü hayranlarıyla buluşuyor. Congresium Ankara’da yapılacak olan konser, arabesk müzik sevdalılarının kaçırmaması gereken türden diyebiliriz.

Haluk Levent

Türk rock müziğin en popüler isimlerinden olan Haluk Levent, 3 Ekim’de sevenleriyle buluşuyor. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesinde sergilenecek olan konser saat 21.00’da başlayacak.

Kenan Doğulu

Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda hayranlarıyla buluşuyor. 15 Ekim Cumartesi yapılacak olan konser saat 21:15’te başlıyor.

Sıla

Eski zamanlarda Kenan Doğulu’ya geri vokallik yapmış ve pop müzikte sevilen bir isim haline gelen Sıla, 5 Ekim Çarşamba günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda sahne alacak!

maNga

Ankara kökenli Alternatif Rock müzik grubu maNga, 7 Ekim Cuma günü IF Performance Hall Beşiktaş’ta tekrardan sevenleriyle buluşuyor.

Maceo Plex

Maceo Plex, Avnu ve Sezer Uysal üçlüsü elektronik müzik ile sevenlerini buluşturmak için 7 Ekim’de İstanbul’da. Volkswagen Arena’da yapılacak olan konser için konaklayacak bir yer arıyorsanız ECC Tur fırsatlarıyla İstanbul otellerini inceleyebilir, hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Pentagram

Türkiye’de Heavy Metal Müzik türünün temsilcisi olan Pentagram, metal müzik severlerle 8 Ekim Cumartesi günü Turkcell Vadi sahnesinde buluşuyor.

Evgeny Grinko

Valse isimli şarkısıyla Türkiye’deki ününü artıran Evgeny Grinko, klasik müziğin keyfini çıkarmak isteyenlerle 9 Ekim Pazar günü Turkcell Vadi sahnesinde buluşuyor.

Sena Şener

Indie müzik severlerin popüler ismi Sena Şener, 12 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.00’da Turkcell Vadi sahnesinde en sevilen müzikleriyle sizinle!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

kıbrıs'ta gezilecek yerler

Kıbrıs’ta Gezilecek Yerler

Doğu Akdeniz’in en önemli lokasyonunda yer alan Kıbrıs, tarih boyunca pek çok medeniyet ağırlamış bir adadır. Antik Yunan Döneminden tutun Roma İmparatorluğu, Bizans ve Osmanlı

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya