2022 Ekim Türkiye Rap Konserleri

Ekim ayında havaların yumuşamasıyla birlikte konserlerin de arttığını ve birçok müzik severin bu konserlere akın ettiğini söyleyebiliriz. Siz de serin bir akşamda rap müzikle eğlenceli zamanlar geçirmek istiyorsanız, bu yazımızda sizlerle paylaşacağımız ekim ayındaki Türkiye rap konserlerini inceleyebilirsiniz. Konserlere gittiğinizde nerede konaklayacağınızı düşünüyorsanız ise ECC Tur‘u ziyaret edebilir, Türkiye’nin her noktasında en uygun fiyatlarla otel odanızı ayırabilirsiniz.

Ahiyan

Rap müziğin yükselen ismi Ahiyan, kendi söz ve besteleriyle Hayal Kahvesi Aqua Florya’da sahne alıyor. Konser 2 Ekim Pazar günü saat 21.30’da başlayacak.

Sefo

ISABELLE, Bilmem mi? ve Tutsak gibi parçalarıyla rap müzikte son yılların en çok dinlenen isimlerinden biri olmayı başaran Sefo, 6 Ekim Perşembe günü sevenleriyle Festival Park Kadıköy sahnesinde buluşuyor!

Patron

Rap müziğin tecrübeli ismi Patron, 7 Ekim Cuma günü Mask Beach’te gece saat 22.00’da başlayacak konseriyle enerjinizi artıracak!

Güneş

Suçlarımdan Biri, Dua gibi şarkılarıyla 2022’nin yükselen rap sanatçısı Güneş, 7 Ekim Cuma günü Dorock XL Venue Taksim – Fitaş Sahnesi’nde rap müzik severlerle!

Gazapizm

Gazapizm, Orhan Şallıel yönetimindeki 100 kişilik Senfoni orkestrası ile tekrardan Maximum Uniq Açıkhava’ya geliyor. Rap müziğe ek olarak klasik müzik ve farklı tarzlarda da müzik yaparak dinleyicilerini etkileyen Gazapizm Senfoni, 8 Ekim Cumartesi günü 21.00’da sizlerle!

Şanışer & Sokrat St

Ana akım müzik anlatılarını reddeden Şanışer, sistemi ve insani duyguları ele aldığı parçalarına ek olarak sıklıkla beraber çalıştığı, sanat anlayışını vicdan birleştiren Sokrat St ile IF Performance Hall Beşiktaş’ta sahne alıyor.

Müziklerini varoluşsal problemler üzerine inşa eden Şanışer & Sokrat St, sevenleriyle 12 Ekim Çarşamba günü saat 22:00’da buluşuyor. Siz de Şanışer ve Sokrat St konserine ya da İstanbul’daki diğer konserlere gitmek istiyor ancak nerede konaklayacağınız konusunda endişeleniyorsanız ECC Tur’un avantajlı İstanbul otellerini inceleyebilir, en uygun fiyatlarla otelinize yerleşebilirsiniz.

Rota

Ağla, Son Kez, Geç gibi şarkılarıyla rap müziğe devam eden Rota, 13 Ekim Perşembe günü IF Performance Hall Beşiktaş’ta sahne alıyor.

Ozbi

Boşver Gitsin, Sonu Yok, Hadi Gittik gibi parçalarla rap müziği farklı bir şekilde yorumlayan Ozbi, 13 Ekim Perşembe günü Dorock XL Kadıköy’de sizlerle!

Berkay Altunyay

Olmazlara İnat isimli parçasıyla rap müziğe farklı bir yorum katan Berkay Altunyay, Dorock XL Kadıköy sahnesinde 16 Ekim Pazar günü tekrardan sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Çakal & Reckol

Son yılların en çok konuşulan rap sanatçısı Çakal & Reckol, 21 Ekim Cuma günü Dorock XL Venue Taksim – Fitaş Sahnesinde en sevilen şarkılarını söyleyecek!

Critical

Rap müzikte Milyoner, Kale ve Gece gibi şarkılarıyla bilinen Critical, 23 Ekim Pazar günü Dorock XL Kadıköy sahnesinde!

Batuflex

Son yıllardaki şarkılarıyla konuşulmaya başlanan Batuflex, 26 Ekim Çarşamba günü hayranlarıyla Dorock XL Venue Taksim- Fitaş Sahnesi’nde buluşuyor.

Şehinşah

Pirana, Karma ve Bla Bla Bla Bla şarkılarıyla sevilen ve sürekli kendi rap müzik tarzını değiştiren Şehinşah, 2 Ekim Pazar günü saat 22.00’da, 6:45 KK Ankara sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Motive

Rap müziğin deneyimli isimlerinden Motive, 9 Ekim Pazar günü Milyon Performance Hall sahnesinde rap müzik severlerle!

Lia Shine

Genç Ölebilirim ve Tüm Gece parçalarıyla tanınan Lia Shine, 19 Ekim Çarşamba günü Milyon Performance Hall’da sizlerle!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

kıbrıs'ta gezilecek yerler

Kıbrıs’ta Gezilecek Yerler

Doğu Akdeniz’in en önemli lokasyonunda yer alan Kıbrıs, tarih boyunca pek çok medeniyet ağırlamış bir adadır. Antik Yunan Döneminden tutun Roma İmparatorluğu, Bizans ve Osmanlı

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya