2022 Ekim Türkiye Tiyatro Oyunları ve Gösteriler

Kültür ve sanat dolu gösterileri izlemekten keyif alıyorsanız, ekim ayı sizin için dolu dolu geçecek diyebiliriz. Kültürünüzü geliştirecek, sizi izlerken keyiflendirecek ekim ayı tiyatro oyunları ve gösterileri sizlerle bu yazımızda paylaşıyoruz. Bu tiyatro oyunlarına gittiğinizde nerede konaklayacağınız konusunda endişeleniyorsanız, ECC Tur’u ziyaret edebilir ve Türkiye’nin her noktasında bütçenize uygun bir otel odası bulabilirsiniz.

Evlilikten Sahneler

10 yıllık evli bir çiftin karşılaştığı sorunları ele alan tiyatro oyunu Evlilikten Sahneler, başrollerinde Ece Dizdar, Kayhan Berkin, Naz Buhşem, Öner Erkan ve Pınar Göktaş’la 4 Ekim Salı günü Zorlu PSM – %100 Studio’da sizlerle!

Cimri

Moliere’in ünlü eseri “Cimri”, yönetmen Tansu Biçer’in yorumu ve sevilen oyuncu Serkan Keskin’in eşsiz “Harpagon” performansıyla 5 Ekim Çarşamba günü DasDas’ta seyircisiyle buluşuyor.

Bir Delinin Hatıra Defteri

Ülkemizdeki ilk tek kişilik oyun olan Bir Delinin Hatıra Defteri, Genco Erkal’ın efsanevi performansıyla 5 Ekim Çarşamba günü 20.30’da Trump Sahne’de!

Ahududu

Dünyanın en çok oynanan komedi oyunlarından “Ahududu”, onlarca yıllık tecrübeye sahip Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban ve Bülent Seyran gibi isimlerle 7 Ekim Cuma günü Trump Sahne’de sergileniyor.

Kırmızı Başlıklı Kız

Klasik “Kırmızı Başlıklı Kız” masalının eğlenceli bir uyarlamasını konu alan bu tiyatro oyunu, Deniz Değirmenci ve Giray Ayla’nın performansıyla size keyifli bir saat sunuyor. 8 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde izleyebilirsiniz.

Istırap Korosu

Bir apartman hikayesini konu alan Istırap Korosu isimli tiyatro oyunu, ilk gösterimini 25. İstanbul Tiyatro Festivali’nde yapmasının ardından tekrardan seyirciyle buluşuyor. Oyun 8 Ekim Cumartesi DasDas’ta gösterilecek.

Gabriel’in Düşü

9 Ekim Pazar günü saat 16.00’da DasDas’ta gerçekleşecek Gabriel’in Düşü oyunu, göç etmenin toplumsal etkileri ve insan doğasında bıraktığı izleri anlatıyor. Oyuncu olarak ise Ayşegül Tekin, Banu Çiçek ve Batur Belirdi gibi birçok isim yer alıyor.

Romeo ve Juliet

İtalya’daki iki düşman aile ve bu ailelerin birbirine aşık çocuklarını konu alan efsanevi tiyatro oyunu Romeo ve Juliet, Mert Fırat ve Nagihan Gürkan yönetmenliğinde 9 Ekim Pazar günü DasDas’ta.

Vişne Bahçesi

Gülen Kahraman, Volkan Severcan, Lubov Andreyevna Ranevskaya gibi isimlerin bulunduğu geniş kadro ve Bora Severcan yönetmenliğinde oynanan Vişne Bahçesi, 10 Ekim Pazartesi Trump Sahne’de sizlerle!

Kelepçe Kullanma Kılavuzu

Bir kadın ve polis sorgusuyla başlayan Kelepçe Kullanma Kılavuzu isimli tiyatro oyunu, Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ın oyunculuğuyla 15 Ekim Cumartesi Cevahir Salon A’da gösteriliyor. Siz de bu oyuna gitmek istiyor fakat konaklama konusunda endişeleniyorsanız ECC Tur’un avantajlı İstanbul otelleri fiyatlarını inceleyebilir, bütçenize en uygun otelden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Türbülans

Aylin Kabasakal, Alara Bozbey ce Ceyda Tepeliler gibi oyuncuların yer aldığı Türbülans tiyatro oyunu, 19 Ekim Çarşamba günü Kartal Sanat Tiyatrosu Salonunda tiyatro severlerle buluşuyor.

Baş Belası

Bir çiftin başına gelen ilginç olayı konu alan Baş Belası oyunu, Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy’un oyunculuğuyla 20 Ekim Perşembe günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde sizlerle!

Anne

Floren Zeller’in yazdığı tiyatro oyunu “Anne” Onur Ünsal’ın yönetmenliğiyle 23 Ekim Pazar günü Fişekhane Ana Sahnede sergilenecek.

Fahrenheit 451

Distopik bir eser olan Fahrenheit 451 kitabının tiyatro uyarlaması olan bu oyun Erdal Beşikçioğlu, Fatih Sönmez ve Serhat Midyat gibi değerli oyuncularla 9 Ekim Pazar günü Ankara Tatbikat Sahnesinde sizlerle!

Burda Olan Burda Kalır

Can Yılmaz ve Zafer Algöz tarafından oynanan Burda Olan Burda Kalır isimli talk show, 18 Ekim Salı günü Yenimahalle MEB Şura Salonunda!

Okyanus Müzikali Deniz Kızı Efsanesi

Müzikal sevenlerin tercih edebileceği Okyanus Müzikali Deniz Kızı Efsanesi, eğlenceli sahne şovlarıyla 22 Ekim Cumartesi günü Ankara Dört Mevsim Tiyatro Salonunda gösterilecek.

Meksika Açmazı

Türkiye’nin en çok dinlenen mizah programı olmayı başaran Meksika Açmazı, 22 Ekim Cumartesi günü Yenimahalle MEB Şura Salonunda sizlerle!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

kıbrıs'ta gezilecek yerler

Kıbrıs’ta Gezilecek Yerler

Doğu Akdeniz’in en önemli lokasyonunda yer alan Kıbrıs, tarih boyunca pek çok medeniyet ağırlamış bir adadır. Antik Yunan Döneminden tutun Roma İmparatorluğu, Bizans ve Osmanlı

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya