2022 Kasım Türkiye Konserleri Listesi

2022 Kasım ayı geldi ve birçok konser bizleri bekliyor. Bu yazımızda sizlerle rock müzikten rap müziğe birçok farklı türde müzik yapan grubun ve sanatçının kasım ayı içerisindeki konserlerini paylaşıyoruz. Sevdiğiniz sanatçıların konserlerine gittiğinizde en uygun fiyatlarla konaklamak için ECC Tur fırsatlarına göz atabilir, Türkiye’nin dört bir yanında otel randevunuzu hemen ayarlayabilirsiniz. İşte 2022 Kasım Türkiye konserleri…

Teoman

Teoman en güzel şarkılarıyla 1 Kasım Salı akşamı Harbiye Açıkhava sahnesine çıkıyor. Siz de konser alanına yakın ve en uygun fiyatlarla konaklamak istiyorsanız ECC Tur İstanbul otelleri fırsatlarına göz atabilirsiniz.

Köfn

Son zamanlarda Grup Beri ve “Bi’Tek Ben Anlarım” şarkılarıyla ses getiren KÖFN, 2 Kasım’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Trabzon’da sizlerle!

Emir Taha

“Kalp Çare Arar” ve “Huyu Suyu” parçalarıyla son zamanların favorisi haline gelen Emir Taha, 2 Kasım’da IF Performance Hall Ankara’da sevenleriyle buluşuyor.

Emir Ersoy Plays Cuban Classics

Uluslararası projelerde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Emir Ersoy, Cuban Classics isimli projesini Volkan Öktem, Caner Üstündağ, Alexi Contreras ve Sercan Kerpiççiler’le 2 Kasım’da Zorlu PSM Touche’de sergiliyor!

Tan Taşçı

Tan Taşçı en sevilen şarkılarıyla 3 Kasım Perşembe günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşuyor.

Karsu

Son yılların yükselen yıldızı Karsu, “Jest Oldu”, “Bırak Beni Böyle” ve “Sonunda” gibi en sevilen şarkılarıyla, Denizli Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sizlerle!

Melek Mosso

Müzik öğretmeni ve müzisyen olan Melek Mosso, Antalya’da yemekli konser veriyor. DoubleTree by Hilton’da gerçekleşecek olan konser 4 Kasım Cuma günü 22:15’te başlayacak.

Fatma Turgut

Model grubunun eski solisti olan ve 2019 yılından bu yana kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, 4 Kasım Cuma günü Taksim Dorock XL Venue sahnesinde sizlerle buluşuyor!

Gökhan Türkmen

2005 yılında amatör olarak söylediği bir parça sayesinde kariyerine başlayan şarkıcı ve şarkı yazarı Gökhan Türkmen, 5 Kasım Cumartesi günü Dorock XL Venue sahnesinde sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Rubato

Okan Bayülgen’in sahibi olduğu Dada Salon Kabarett, sergi, tiyatro oyunu ve özel etkinliklere ev sahipliği yaptığı gibi bu sefer de Rubato’ya sahnesini açıyor. Özer Arkun, Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’ün oluşturduğu Rubato grubu, uzun yıllar Sezen Aksu ile çalıştıktan sonra kendi oluşumlarını yarattı. Yağmurlar, Anason Kokan Şarkılar gibi albümleriyle ünlenen Rubato, 9 Kasım Çarşamba günü sizlerle!

Faun

Folk müziği pagan mitoloji ile birleştiren Faun, Orta Çağ müziğini Ankara’ya ilk defa getiriyor! Kendine özgü tarzı, eski enstrümanları ve vokalleri ile Almanca, Latince ve Yunanca gibi birçok dilde şarkı söyleyen Faun, çeşitli sahne gösterileriyle sizlerin karşısına çıkacak. Faun 10 Kasım Perşembe günü Ankara Jolly Joker’de!

Kalben

“Yara”, “Haydi Söyle” gibi parçalarıyla 2016 yılından bu yana popülerliğini sürdüren müzisyen ve söz yazarı Kalben, 12 Kasım Cumartesi günü Dorock XL Venue sahnesinde!

Can Bonomo

Türkiye’yi en son 2012 yılındaki 57. Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden Can Bonomo, en sevilen şarkılarıyla 18 Kasım Cuma günü IF Performance Hall Beşiktaş’ta sizlerle!

Yeni Türkü

1977 yılında kurulan Yeni Türkü, 18 Kasım Cuma günü sevenleriyle Dada Salon Kabarett’te buluşuyor.

Göksel

Türk rock müziğinin sevilen ismi, şarkıcı ve şarkı yazarı Göksel, son şarkılarından “Canım” ve en sevilen şarkılarından “Baksana Talihe” gibi tüm parçalarıyla 18 Kasım Cuma günü 22:30’da Dorock XL Venue sahnesinde!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

anneler günü'nde ne yapılır

Anneler Günü’nde Yapılacak Şeyler

Her sene mayıs ayıyla birlikte yaş kaç olursa olsun tüm çocukları aynı heyecan sarar: Anneler Günü’nde ne yapılır da anneler mutlu edilir! Şu bir gerçek,

mayıs ayında gidilecek yerler

Mayıs Ayında Gidilecek Yerler

Kulağımızda kuş sesleri, burnumuza doğru gelen kır çiçeklerinin etkileyici kokusu… Ağaç yaprakları arasından ışıldayan güneş, kendini tamamen göstermeden dahi bedenimizi ısıtmaya yetiyor. Canlanmaya başlayan doğa

kıbrıs'ta gezilecek yerler

Kıbrıs’ta Gezilecek Yerler

Doğu Akdeniz’in en önemli lokasyonunda yer alan Kıbrıs, tarih boyunca pek çok medeniyet ağırlamış bir adadır. Antik Yunan Döneminden tutun Roma İmparatorluğu, Bizans ve Osmanlı