2022 Kasım Türkiye Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Kasım ayının gelmesiyle birlikte bu ay gerçekleşecek kültür ve sanat etkinlikleri de açıklandı. Eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda hem kültür hem de sanatın bir araya geldiği etkinliklere katılmak istiyorsanız bu yazımızda size vereceğimiz listeden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca bu etkinliklere katılırken en uygun fiyatlarla konaklamak için ECC Tur’u ziyaret ederek hemen otel rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. İşte 2022 Kasım ayı kültür ve sanat etkinlikleri…

Outdoor Fest Kapadokya

Outdoor Talks konuşmalar, konserler ve aktiviteler yapılan Outdoor Fest Kapadokya, 4-5-6 Kasım tarihlerinde Kapadokya etkinlik alanında düzenleniyor. Bu festival sayesinde Kapadokya’da bisiklet, trekking, binicilik ve balon etkinliklerine katılabilir aynı zamanda çeşitli konserlerle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Temel Fotoğraf Atölyesi

Temel fotoğraf eğitimi alabileceğiniz Temel Fotoğraf Atölyesi, 5 Kasım’da Masterpiece Maltepe’de! Yepyeni bir bakış açısı ile fotoğraf çekmenin temellerini öğrenmek ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu atölyeyi kaçırmayın.

Sunay Akın ile Yüz Yüze

Modern meddah olarak nitelendirilen Sunay Akın, yeni gösteriyle 16 Kasım’da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda! Kültürün unutulan değerlerini ön plana çıkaran ve entelektüel birikimiyle seyircileri etkileyen Sunay Akın’ı izleyebilirsiniz.

Bale Masalları – Çocuk Balesi

Tan Sağtürk ve Gizem Bodur’un koreografisini hazırladığı “Bale Masalları” 27 Kasım’da özel tasarlanmış görseller ve 25 çocuk sanatçıyla birlikte CRR Konser Salonu’nda!

Dinçer Güner Astro Sahne

Astrolojiyi, kendi yaşam tecrübeleriyle harmanlayarak anlatan Dinçer Güner, Astro Sahne şovuyla seyircileriyle interaktif bir gösteri oluşturuyor. Konuklarına da astroloji okuması yapan Dinçer Güner, 21 Kasım’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor!

Anadolu Ateşi

Evrensel barış mesajlarını bir dans gösterisi içinde sunan Anadolu Ateşi, halk dansını bale ve modern dans gibi disiplinlerle harmanlayarak kültürel bir şölen sunuyor. Mustafa Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı Anadolu Ateşi, 8 Kasım’da Aspendos Antik Tiyatro sahnesinde!

Sidikli Kasabası Müzikali

27 kişilik kadronun 130 dakikalık bir müzikal şovu olan “Sidikli Kasabası Müzikali”, Kayhan Berkin’in yönetmenliğinde 14 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.

Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var

Türkiye’nin tecrübeli televizyon yapımcıları arasında bulunan Armağan Çağlayan, YouTube kanalındaki “Sıra dışı” röportajların devamını tek kişilik gösterisiyle devam ettiriyor. İki perdelik gösteri 25 Kasım Cuma günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda!

Bu Şaka Çalışır mı?

Eski komedyenler, seyirci ile interaktif bir şov yaparak yeni şakalar deniyor. Seyirciler ise “Bu Şaka Çalışır mı?” sorusuna cevap vererek, komedyenleri yönlendiriyor. “Bu Şaka Çalışır mı?” 10 Kasım Perşembe günü Efsahne Beyoğlu’nda sevenleriyle buluşuyor.

Stand Up Gecesi

BKM Mutfak Açık Mikrofon komedyenleri arasında yer alan Oğuzhan Bektaş’ın yönetmenliğinde gerçekleşecek olan “Stand Up Gecesi” 11 Kasım Cuma günü 3 farklı komedyeni Berlin Cafe’de sizlerle buluşturuyor.

Haydaaa Mehmet Mayda

Mehmet Mayda’nın aile, ilişkiler, din ve toplumsal konularda yaptığı eğlenceli tespitlerle sizi güldürmeyi amaçladığı şovu “Haydaaa Mehmet Mayda”, 12 Kasım Cumartesi günü Profilo Kültür Merkezi Batı Stüdyo Sahne’de sizlerle!

Bar Psikoloğu “Psikogösteri”

Bir psikoloğun, bar muhabbeti tadında psikoloji ve psikoterapi tespitlerini anlattığı talk show’u olan “Bar Psikoloğu” ve “Psikogösteri” interaktif gösterisiyle 22 Kasım Salı günü Zorlu PSM Touche’de sahneleniyor.

Gırgır Stand Up Gecesi

Çeşitli televizyon programlarında stand up gösterileri yapan Alpay Erdem ve Barbaros Uzunöner’in şovu “Gırgır Stand Up Gecesi” sizlerle. UYKUSUZ ve GIRGIR dergisi yazarı olan ikili, tek kişilik stand up şovlarının en komik bölümlerini 26 Kasım Cumartesi günü Cevahir Sahne’de sizlerle buluşturuyor!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

cerkezkoyde-gezilecek-yerler

Çerkezköy’de Gezilecek Yerler

Çerkezköy, İstanbul’un hemen yanı başında yer alan ancak huzurlu atmosferiyle büyük şehrin karmaşasından uzaklaşmayı isteyenler için ideal bir rota sunuyor. Bu şehir, sakin sokakları, tarihi

zeytin-burnu-gezilecek-yerler

Zeytinburnu Gezilecek Yerler

Bu yazımızda, İstanbul’un gizli hazinelerinden birinde Zeytinburnu’ndayız. Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla çevrili bu semt, tarih kokan sokakları ve doğal güzellikleri ile sizi mest edecek. Zeytinburnu gezilecek

gumuldur-tarihi-yerler

Gümüldür Tarihi Yerleri Keşfedin!

Gümüldür, İzmir’in güneyinde yer alan ve muhteşem plajları ile sakinliği ile bilinen bir tatil cenneti. Fakat Gümüldür sadece denizi ve güneşi ile değil çevresinde keşfedilecek

ankraya-yakin-gezilecek-yerler-eymir-golu

Ankara’ya Yakın Gezilecek Yerler Listesi

Ankara, başkent olmasının yanı sıra birçok önemli idari merkeze ev sahipliği yapması nedeniyle politika şehri olarak biliniyor. Ancak Ankara aslında bundan çok daha fazlası. Başkentten

iskece-karnavali-turu-yunanistan

İskeçe Karnavalı Hakkında Tüm Detaylar

Yunanistan’ın şirin kasabası İskeçe, her yıl gerçekleşen İskeçe karnavalı ile bir rengarenk bir deneyim sunuyor. Tüm sokaklar Yunan müzikleri ile yankılanırken, maskeler ve rengarenk kostümlerle

2024-resmi-tatil-gunleri-2

2024 Resmi Tatil Günleri

2024 resmi tatil günleri bu yıl toplam 15 gün sürecek. 2024 resmi tatil günleri hangi gün başlıyor, kaç gün sürüyor? Gibi sorularınıza cevap veren detaylı