2022 Kasım Türkiye Tiyatro Etkinlikleri Listesi

Tiyatro etkinliklerinden keyif alıyorsanız, kasım ayının sizin için oldukça eğlenceli geçeceğini söyleyebiliriz. Usta oyuncuların ve yönetmenlerin eşliğinde izleyebileceğiniz kasım ayı tiyatro etkinliklerini bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Listemizdeki tiyatro oyunlarına gittiğinde konaklamak için ise ECC Tur’u ziyaret edebilir, Türkiye’nin dört bir yanında bütçenize en uygun otel odasını rezerve edebilirsiniz. İşte 2022 Kasım ayı tiyatro etkinlikleri…

Korkuyu Beklerken

Oğuz Atay’ın yazdığı aynı isimdeki romandan uyarlanan “Korkuyu Beklerken”, Doğukan Uludağ’ın yönetmenliği ve oyunculuğuyla 12 Kasım Cumartesi günü Çorlu Halk Eğitim Merkezi Salonunda sergileniyor.

Toz

Murat Mahmutyazıcıoğlu tarafından yazılan ve Hira Tekindor’un yönetmenliği ile Zerrin Tekindor’un oyunculuğu eşliğinde ortaya çıkan “Toz”, genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Toz, 25 Kasım Cuma günü Zorlu PSM’de sahneleniyor!

Seninle Evlenir miyim?

Haldun Dormen ve Barbaros Uzuner’in içerisinde bulunduğu “Seninle Evlenir miyim?” isimli tiyatro oyunu, Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin performansıyla 17 Kasım Perşembe günü Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde!

Çılgın Zamanlar

Sam Bobrick’in ünlü eseri Çılgın Zamanlar, ilk defa Türkiye’de bir tiyatro oyunu olarak sahne alıyor. Kemal Başar’ın yönetmenliğinde ve Cem Özer, Kemal Başar, Zeynep Gülmez, İmren Çapanoğlu, Caner Nalbantoğlu’nun performansı ile oynanan “Çılgın Zamanlar” 18 Kasım Cuma günü Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde sizlerle!

Amadeus

Wolfgang Amadeus Mozart ve Antonio Salieri’nin hikayesini konu alan Amadeus, Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğinde sahneye taşınıyor. Toplam 70 kişilik bir ekiple ortaya çıkarılan tiyatro oyunu, 14 Kasım Pazartesi günü Zorlu PSM’de sizlerle!

Medea’ya İnce Ayar

Yunan mitolojisindeki Medea efsanesini temel alarak Emre Koyuncuoğlu tarafından yazılan ve yönetilen “Medea’ya İnce Ayar” ilk kez seyirci önüne çıkıyor. Hatice Aslan, Gamze Şeber, Esin Alpogan ve Serpil Özcan’ın oyunculuğunu yaptığı tiyatro oyunu, 14 Kasım Pazartesi günü Müze Gazhane’de sergileniyor.

Tarla Kuşuydu Juliet

Engin Alkan’ın hem oyuncu kadrosunda bulunduğu hem de yönettiği müzikli komedi türündeki tiyatro oyunu “Tarla Kuşuydu Juliet” 22 Kasım Salı günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu sahnesinde tiyatro severlerle buluşuyor.

Ran

Nazım Hikmet’in eserlerinden sahneye Yurdaer Okur’un yazarlığı ve oyunculuğuyla uyarlanan “RAN”,  4 Kasım Cuma günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. Siz de bu tiyatro oyununa katılmak istiyor fakat konaklama konusunda ne yapacağınızı düşünüyorsanız ECC Tur’un Eskişehir otelleri fırsatlarına göz atabilir, en uygun fiyatlarla rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Richard

Shakespeare’in ünlü eseri III. Richard’ın Okan Bayülgen tarafından sahneye uyarlanması ile ortaya çıkarılan “Richard” ilk kez seyircisiyle buluşuyor. Okan Bayülgen’in geniş oyuncu kadrosu içerisinde Richard karakterini canlandıracağı bu tiyatro oyunu, Zorlu PSM sahnesinde 17 Kasım Perşembe günü sahnelenecek!

Yaşam

İspanyol bir kukla ustası olan Javier Aranda tarafından el kuklası kullanılarak yapılan “Yaşam” isimli gösteri ilk kez sahnelenecek. Sözsüz bir gösteri olan “Yaşam” 19 Kasım Cumartesi günü Alan Kadıköy’de.

Yaşasın Demokrasi

Haldun Taner’in oyunlarından ve yazılarından derlenen “Yaşasın Demokrasi” isimli tiyatro oyunu, Çiğdem Altuğ ve Umut Bazlama’nın dahil olduğu geniş oyuncu kadrosu ile Ali Eyidoğan’ın yönetmenliğinde 20 Kasım Pazar günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde!

Evlilikten Sahneler

Ingmar Bergman’ın yazdığı Evlilikten Sahneler isimli tiyatro oyunu, Kayhan Berkin yönetmenliği ve usta oyuncuların performansıyla 22 Kasım Salı günü Zorlu PSM’de sahneleniyor!

Pasolini: Gizli Yangınlar

Ünlü İtalyan yönetmen Pier Paolo Pasolini’nin 100. doğum yılını, “Gizli Yangınlar” isimli dans gösterisi ile kutlayan Monica Casadel, geniş kadrosunun yeteneklerini 22 Kasım Salı günü İş Kuleleri Salonu’nda sergiliyor!

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya

cerkezkoyde-gezilecek-yerler

Çerkezköy’de Gezilecek Yerler

Çerkezköy, İstanbul’un hemen yanı başında yer alan ancak huzurlu atmosferiyle büyük şehrin karmaşasından uzaklaşmayı isteyenler için ideal bir rota sunuyor. Bu şehir, sakin sokakları, tarihi

zeytin-burnu-gezilecek-yerler

Zeytinburnu Gezilecek Yerler

Bu yazımızda, İstanbul’un gizli hazinelerinden birinde Zeytinburnu’ndayız. Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla çevrili bu semt, tarih kokan sokakları ve doğal güzellikleri ile sizi mest edecek. Zeytinburnu gezilecek