2022 Yaz Festivalleri: Eğlenceye Nokta Atışı Yapın

Yazın şenlikli havasına en çok eğlence yakışır. Sıcacık güneş ışınlarının verdiği enerjiyi ve denizden yayılan mutluluğu eğlenceyle perçinlemek, hem masmavi denizlerde kulaç atıp hem de coşku dolu festivallerde ruhunuzu beslemek isteyenlerdenseniz yaz festivalleri tam size göre bir aktivite olabilir. Marmara ve Ege’de pek çok şehirde tatilcilerin kanını kaynatacak, eğlenceye doyuracak 2022 yaz festivalleri dinamik ve hareketli tatili sevenler için eğlenceye nokta atışı yapıyor.

Bu seneki yaz tatili rotanızı belirlerken festival takvimine göre planlama yaparsanız hem deniz, güneş, kum üçlüsü hem de güzel müzikler, eğlenceli stand up’lar, keyif veren yarışmalar ve çok daha fazlası için de ruhunuzda yer açmış olacaksınız.

Uçuş uçuş pareolar, rengarenk bikini ve mayolar, güneş gözlükleri, hasır şapkalar ve güneş kremleri valize bir bir yerleşirken konaklama ile ilgili seçenekler için de ECC Tur’un sayfalarından detaylı  bilgi alabilirsiniz. Bir Tatilde Değil Her Tatilde deniz ve eğlence tutkunlarının rehberi olan ECC Tur size konaklama ile ilgili pek çok alternatif sunuyor.

O halde gelin pandemide durağanlaşan zihinleri ve bedenleri yeniden özgürlüğüne ve neşesine kavuşturacak eğlence takvimine bir göz atalım.

2022 Yaz Festivali Kapsamında Neler Var?

Uludağ Yaz Festivali / Bursa

Kış mevsiminin ve kayak sezonunun en popüler mekanı olan Uludağ sadece kar örtüsü altında değil yaz mevsiminde de doğa severlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Kışın kayak sezonu dışında da ziyaret edilebilen Uludağ, doğayla kucaklaşmak ve bol oksijenli bir ortamda keyifli saatler geçirmek için de tercih edilen bir lokasyon. 

Buna yaz aylarında düzenlenen festival de dahil. Bu sene 5 ila 7 Ağustos günleri arasında düzenlenecek Uludağ Yaz Festivali’nde dinlendirici doğa yürüyüşleri, atölyeler, kamp ve diğer keyifli aktiviteler sizi bekliyor. Konaklama için ECC Tur Uludağ Otelleri sayfası size rehberlik edebilir.

Kuzey Fest / Sinop

Bu sene Sinop’ta 4 ila 7 Ağustos günleri arasında düzenlenecek Kuzey Fest, Batı şehirlerindeki festivallere bir alternatif olarak Türkiye’nin kuzey yakasında eğlence severleri müziğe doyuracak bir etkinlik olarak değerlendirilebilir. Karadeniz’in görkemli doğasında hem görsel bir şölen hem de kulak pasını silecek müzikalitesi yüksek bir ortam vadeden Kuzey Fest’te Hayko Cepkin, Manga, Pinhani, Mor ve Ötesi, Ceza gibi solist ve gruplar sahne alacak. Kuzey’in asi ve enerjisi yüksek ortamında harika saatler geçirmek için konaklamanızı da önceden ECC Tur’un Sinop Otelleri sayfası rehberliğinde planlayabilirsiniz. 

Kuşadası Gençlik Festivali

Gençlik sadece genç olmak değil aynı zamanda genç hissetmektir. 6-10 Temmuz 2022 tarihleri arasında 5 gün sürecek bu festival Kuşadası’nın enerjik ve cıvıl cıvıl havasını da solumanızı sağlayacak. Müzik, deniz ve güneşin cömertçe var olduğu bu festival kapsamında hem Kuşadası’nın berrak sularında kulaç atabilir hem de kendinize müzik ziyafeti çekebilirsiniz. 

Kuşadası Davutlar Sevgi Plajı’nda gerçekleşecek olan Kuşadası Gençlik Festivali için konaklama seçeneklerini de Kuşadası Otelleri sayfası rehberliğinde gözden geçirebilirsiniz.

Seferihisar Lavanta Festivali / İzmir

Eflatun rengi ve ferahlatıcı kokusuyla gönülçelen lavantalarla buluşmak için 11 Temmuz 2022 tarihini rezerve etmeniz yeterli. Seferihisar’ın Turgutlu köyünde gerçekleşecek olan Lavanta Festivali’nde lavanta hasadı, çeşitli atölyeler ve tabii müzik size eşlik etmeyi bekliyor. 

Tüm duyularınıza hitap edecek bu renkli ve mis kokulu festival için konaklama planınızı önceden yaparak kafanızı rahatlatabilirsiniz. Bir tatilde değil her tatilde yanınızda olan ECC Tur’un zengin seçenekli sayfalarından gideceğiniz bölgedeki otel alternatiflerine ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.  

Bozcaada Caz Festivali / Çanakkale

Ada kültürünü sevenleri için Bozcaada alışılmış ve sevilen bir rota kuşkusuz. Buranın popüler olduğu kadar yalın, dingin ve huzurlu atmosferi, deniz ve tatil tutkunlarını cezbediyor. Adanın serin ve romantik yaz gecelerinde coşku dolu müziklerle eğlencenin doruklarında gezinebilirsiniz. 

Caz müziğin nitelikli melodileriyle donanmış Bozcaada Caz Festivali 26-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu 3 günde caz müziğinin usta isimlerini dinleyebileceğiniz gibi yepyeni seslerle de tanışabilirsiniz. Kulak pası silen ve Bozcaada’nın huzur veren ortamında unutulmaz bir tatil vadeden festival için ECC Tur Bozcaada Otelleri sayfasına göz gezdirebilirsiniz. 

Yaz aylarının vazgeçilmez tatil noktalarından biri olan Bozcaada, şirin sokakları ve buz gibi deniziyle festivalcileri beklemeye başladı bile. 

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya

cerkezkoyde-gezilecek-yerler

Çerkezköy’de Gezilecek Yerler

Çerkezköy, İstanbul’un hemen yanı başında yer alan ancak huzurlu atmosferiyle büyük şehrin karmaşasından uzaklaşmayı isteyenler için ideal bir rota sunuyor. Bu şehir, sakin sokakları, tarihi