2023 Ocak Ayı Türkiye Konser Etkinlikleri

Yeni yılla birlikte yeni aktiviteler, konserler kapıda.  2023 Ocak ayı ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında birbirinden başarılı isimlerin sevilen şarkılarını seslendireceği birçok konser bizleri bekliyor. 
Bu yazımızda sizlerle rock müzikten rap müziğe birçok farklı türde müzik yapan sanatçı ve grupların sahne alacağı “2023 Ocak Ayı Türkiye Konser Etkinlikleri” içeriğimizi paylaşıyoruz. Sevdiğiniz sanatçıların sevilen şarkılarını yerinde dinlemek ve avantajlı fiyatlarla konforlu bir konaklama yapmak için ECC Tur fırsatlarını hemen inceleyebilirsiniz. 

Büyük Ev Ablukada

Yeni yılın ilk konserinde, Büyük Ev Ablukada 8 Ocak Pazar akşamı Dorock XL Venue Taksim Fitaş Sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Kendilerine has tarzları ve şarkılarıyla beğenilen grup dinleyicilerine müzik ziyafeti sunuyor. 

Teoman

Türk rock müziğinin başarılı ismi Teoman, birbirinden özel şarkıları ile 13 Ocak Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell sahnesinde sizlerle!

Ceza

Rap müziğinin başarılı ismi Ceza, 13 Ocak Cuma akşamı sevenleriyle buluşuyor. Dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek olan sanatçı Küçükçiftlik Park’ta sahne alıyor. 

Emir Yargın

Türk elektronik popun önemli temsilcilerinden Emir Yargın, “Klas Pop” şarkıları kendine has yorumuyla seslendiriyor. 14 Ocak Cumartesi akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da sevenleriyle buluşuyor. 

Lokalize: Evdeki Saat

“Uzunlar” şarkısı ile ses getiren başarılı şarkıcı Evdeki Saat Lokalize serisi kapsamında 20 Ocak Cuma akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşuyor. 

Kerem Görsev Trio

Caz müziğinin öne çıkan isimlerinden Kerem Görsev, trio ekibi ile 20 Ocak Cuma akşamı Zorlu PSM touché’de müzik severlerle buluşuyor. 

Ezginin Günlüğü

Türkiye’nin köklü gruplarından Ezginin Günlüğü, sevilen şarkıları ile 21 Ocak Cumartesi akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. 

Göksel

Göksel en güzel şarkılarıyla 13 Ocak Cuma akşamı Dada Salon Kabarett sahnesine çıkıyor. Siz de konser alanına yakın ve en avantajlı kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız ECC Tur İstanbul otelleri fırsatlarına göz atabilirsiniz.

Şanışer ft. Sokrat St.

Rap müziğinin sevilen sanatçıları Şanışer ve Sokrat St. 6 Ocak Cuma akşamı Ooze Venue İzmir sahnesinde dinleyicileri ile buluşuyor. İzmir’de keyifli bir konaklama deneyimi yaşamak için ECC Tur’un sunduğu İzmir otelleri fırsatlarını inceleyebilirsiniz. 

Emir Can İğrek

“Nalan”, “Kor” ve “Felfena” şarkılarıyla ses getiren başarılı şarkıcı Emir Can İğrek 13 Ocak Cuma akşamı Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşuyor. 

Yedinci Ev

2011 yılından beri müzik yolculuğuna son hız devam eden Yedinci Ev, 13 Ocak Cuma günü İzmir Ooze Venue’de sizlerle!

Yaşar 

Pop müziğinin önemli isimlerinden Yaşar, sevilen şarkılarını 28 Ocak Cumartesi akşamı Jolly Joker Mersin sahnesinde sizlerle!

Mary Jane

Son yılların sevilen müzik grubu Mary Jane, Pikap Performans Çorlu sahnesinde sizlerle!

Sakiler

Son dönemlerin başarılı müzik gruplarından Sakiler 6 Ocak akşamı Jolly Joker Gaziantep sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Dinleyicilerine birbirinden özel performanslarıyla müzik ziyafeti sunuyor. 

Derya Bedavacı

Güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren Derya Bedavacı, sevilen şarkıları ile 25 Ocak Çarşamba akşamı Kahramanmaraş Hayal Kahvesi’nde sizlerle!

Soft Analog

2019 yılında Ankara’da kurulan elektro müzik grubu Soft Analog, 17 Ocak Salı akşamı 6:45 KK Ankara sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. 

Redd

Rock müziğinin başarılı gruplarından Redd, sevilen şarkılarını 7 Ocak Cumartesi akşamı Jolly Joker Ankara sahnesinde seslendiriyor. Ankara’yı yakından keşfetmek için daha önce hazırladığımız “Başkent Ankara’da Gezilip Görülecek Yerler” içeriğine göz atabilirsiniz. 

Fatma Turgut

Model grubunun eski solisti, rock müziğinin başarılı isimlerinden Fatma Turgut, 28 Ocak Cumartesi günü İzmir Hangout PSM’de sevenleriyle buluşuyor. 

Rubato

Son dönemlerin öne çıkan müzik gruplarından Rubato, sevilen şarkılarını 20 Ocak Cuma akşamı Jolly Joker Adana’da seslendiriyor. Adana’da keyifli bir konaklama yapmak için ECC Tur’un sunduğu Adana otellerini hemen inceleyebilirsiniz. 

Manga

Rock müziğinin önemli gruplarından Manga, birbirinden özel performansları ile 21 Ocak Cumartesi günü Hayal Kahvesi Kocaeli Sahnesinde sizlerle buluşuyor. 

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

cerkezkoyde-gezilecek-yerler

Çerkezköy’de Gezilecek Yerler

Çerkezköy, İstanbul’un hemen yanı başında yer alan ancak huzurlu atmosferiyle büyük şehrin karmaşasından uzaklaşmayı isteyenler için ideal bir rota sunuyor. Bu şehir, sakin sokakları, tarihi

zeytin-burnu-gezilecek-yerler

Zeytinburnu Gezilecek Yerler

Bu yazımızda, İstanbul’un gizli hazinelerinden birinde Zeytinburnu’ndayız. Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla çevrili bu semt, tarih kokan sokakları ve doğal güzellikleri ile sizi mest edecek. Zeytinburnu gezilecek

gumuldur-tarihi-yerler

Gümüldür Tarihi Yerleri Keşfedin!

Gümüldür, İzmir’in güneyinde yer alan ve muhteşem plajları ile sakinliği ile bilinen bir tatil cenneti. Fakat Gümüldür sadece denizi ve güneşi ile değil çevresinde keşfedilecek

ankraya-yakin-gezilecek-yerler-eymir-golu

Ankara’ya Yakın Gezilecek Yerler Listesi

Ankara, başkent olmasının yanı sıra birçok önemli idari merkeze ev sahipliği yapması nedeniyle politika şehri olarak biliniyor. Ancak Ankara aslında bundan çok daha fazlası. Başkentten

iskece-karnavali-turu-yunanistan

İskeçe Karnavalı Hakkında Tüm Detaylar

Yunanistan’ın şirin kasabası İskeçe, her yıl gerçekleşen İskeçe karnavalı ile bir rengarenk bir deneyim sunuyor. Tüm sokaklar Yunan müzikleri ile yankılanırken, maskeler ve rengarenk kostümlerle

2024-resmi-tatil-gunleri-2

2024 Resmi Tatil Günleri

2024 resmi tatil günleri bu yıl toplam 15 gün sürecek. 2024 resmi tatil günleri hangi gün başlıyor, kaç gün sürüyor? Gibi sorularınıza cevap veren detaylı