2023 Resmi Tatil Günleri Listesi

Yeni yıla sayılı günler kala 2023 resmi tatil günlerinin kaç gün olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Yeni yılda insanlar tatillerini, seyahatlerini ve gezilerini resmi tatillere göre planlıyor. 

“Ramazan bayramı ne zaman?”, “Kurban bayramı hangi güne denk geliyor?” gibi soruların cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz. Bu yazımızda sizlerle “2023 Resmi Tatil Günleri Listesi” içeriğimizi paylaşıyoruz. 2023 yılında tatil planlarınızı gerçekleştirmek ve keyifli bir konaklama yapmak için ECC Tur’un avantajlı kampanyalarına göz atabilir, otel rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz. 

1 Ocak 2023 Yılbaşı – Pazar

2023’ün ilk resmi tatili yılbaşında başlıyor. Resmi tatil olarak ilan edilen 1 Ocak, 2023’te Pazar gününe denk geliyor. Yılbaşında kayak tatili planı yapmak ve yeni yıla farklı bir rotada merhaba demek için bütçenize ve ihtiyacınıza uygun ECC Tur’un sunduğu sanatçılı Yılbaşı Otelleri avantajlı kampanyalarını hemen inceleyebilirsiniz. Yılbaşı heyecanını ve coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenler için daha önce hazırladığımız “Muhteşem Bir Eğlence Sunan Yılbaşı Otelleri Keşfedin!” içeriğe göz atabilirsiniz. 

21 – 23 Nisan Ramazan Bayramı – Cuma – Pazar

2023’te 3,5 gün sürecek olan Ramazan bayramı tatili resmi olarak 21, 22, 23 Nisan tarihlerini kapsıyor. Yarım gün tatilin olacağı Ramazan bayramı arefesi perşembe gününe denk geliyor.  Cuma günü başlayacak olan bayram pazar günü sona eriyor. Bayram tatilinizi eşsiz manzaralar eşliğinde gerçekleştirmek için ECC Tur’un yurt içi otellerine göz atabilirsiniz. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı – Pazar 

Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 2023 yılında Ramazan Bayramının son günü pazar gününe denk geliyor. Havaların ısınmaya başladığı bu günde çocuklarınızla birlikte doğa ile iç içe keyifli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. ECC Tur’un sunduğu Balıkesir otelleri arasından seçiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü – Pazartesi 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatili 2023’te pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu ile birlikte 3 gün sürecek olan 1 Mayıs resmi tatilinde hafta sonu tatili yapabileceğiniz Ege turlarını ECC Tur aracılığı ile inceleyebilirsiniz. Ege’nin eşsiz doğasında ve maviliğinde keyifli anlar geçirebilir, unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı – Cuma

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı 2023’te cuma günü kutlanıyor. Haftanın son iş gününe denk gelen spor bayramını cumartesi ve pazar günü ile birleştirerek hafta sonu tatil planlarınızı gerçekleştirebilir, Türkiye’nin dört bir yanındaki tatil rotalarında keyifli anlar gerçekleştirebilirsiniz. Ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerini yakından keşfetmek için ECC Tur’un sağladığı yurt içi turlarına hemen göz atabilirsiniz. 

28 Haziran – 1 Temmuz Kurban Bayramı – Çarşamba – Cumartesi 

Kurban Bayramı, 2023 yılında 28 Haziran Çarşamba günü başlayıp 1 Temmuz Cumartesi günü sona eriyor. 27 Haziran Salı, arefe günü ile bağlanacak olan bayram tatili toplam 5,5 gün sürüyor. 2023 yılının en uzun resmi tatili olarak Kurban Bayramı tatilinde eşsiz koylara ve tertemiz denize sahip Ege ve Akdeniz’de yer alan tatil beldelerini tercih edebilirsiniz. Yazın tadını çıkarabileceğiniz bu tatil beldelerinde konaklamak için erken rezervasyonlu oteller arasından seçiminizi kolaylıkla yapabilir, hayalinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz. 

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü – Cumartesi

2016 yılında resmi tatil olarak ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü, 2023’te cumartesi gününe denk geliyor. 

30 Ağustos Zafer Bayramı – Çarşamba

30 Ağustos Zafer Bayramı 2023’te çarşamba günü kutlanıyor. Haftanın ortasına denk gelen Zafer Bayramı resmi tatilinde şehrin karmaşasından uzak yakın rotalarda günübirlik geziler gerçekleştirebilirsiniz. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı – Cumartesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 2023’te cumartesi günü kutlanıyor. 28 Ekim Cuma günü öğleden sonra başlayacak olan Cumhuriyet Bayramı tatili 1,5 gün süren resmi tatil olarak yer alıyor. Hafta sonuna bağlayabileceğiniz bu resmi tatilde doğa ile iç içe sakin bir atmosfer sunan tatil rotalarını tercih edebilirsiniz. Erken rezervasyonlu Abant Otelleri avantajlı kampanyalarından ECC Tur aracılığıyla yararlanabilirsiniz.  

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya