Kış Tatiline Gitmek için En Keyifli Destinasyonlar

Tatil sadece deniz, kum ve güneş üçlüsünün birleştiği yaz günlerini ifade etmez. Yaz tatilleri elbette keyiflidir ancak kış tatili seçeneklerinin de bir o kadar keyifli olabileceğini söyleyebiliriz. Ülkemizin dört mevsimi de tatil yapmak için birbirinden güzel yerleri bizlere sunuyor. 

Siz de ECC Tur fırsatlarıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki kış tatili fırsatlarına göz atabilirsiniz. Bu yazımızda sizlerle kış tatili için tercih edebileceğiniz en keyifli destinasyonları paylaşıyoruz.

Yedigöller – Bolu

Bolu, Yedigöller her mevsim tercih edilebilecek eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen noktalardan biri. İstanbul’a yakınlığı sebebiyle de oldukça popüler bir tercih olan ECC Tur Yedigöller Turu, kar yağdığında bembeyaz manzarasıyla eşsiz bir kış tatili deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Yedi tane gölün bulunduğu bu bölgede sabahları doğa yürüyüşleri yapabilir, fotoğraf çekerek doğanın eşsiz güzelliğini ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kapadokya – Nevşehir

Kapadokya’nın her mevsim farklı güzellikler sunduğunu söyleyebiliriz. Ancak kış aylarındaki eşsiz manzarası kesinlikle görülmesi gerekiyor. Ürgüp, Göreme, Avanos gibi turistik yerleriyle meşhur bu bölgeye ECC Tur Kapadokya Turu seçenekleriyle rahatlıkla gidebilir, harika manzaralar eşliğinde kış tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Kış aylarında yapılan balon turlarının da bambaşka bir deneyim olduğunu söyleyebiliriz.

Ayder Yaylası – Rize

Karadeniz’in meşhur yaylalarından biri olan Ayder Yaylası, eşsiz manzarası ile birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Kış tatili için eşsiz tercihlerden biri olabilecek Ayder Yaylası’na rahatlıkla gitmek için ECC Tur Karadeniz Turu seçeneklerini inceleyebilir, en uygun fiyatlarla Karadeniz’in birçok noktasını gezebilirsiniz.

Ayder Yaylası ve çevresinde yer alan sıcak kaplıcalar, kış tatiliniz boyunca huzurlu bir şekilde dinlenmenizi sağlayacak. Buna ek olarak ise Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini kış tatiliniz boyunca deneyimleyebilir, yepyeni tatları deneyerek ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Ilgaz – Kastamonu

Ilgaz, Karadeniz bölgesinde kış tatili yapmak ve aynı zamanda sportif aktivitelerle tatiline eğlence katmak isteyenler için benzersiz bir seçenek diyebiliriz. Kastamonu ile Ilgaz arasında bulunan Ilgaz Kayak Tesisleri, Karadeniz manzarası eşliğinde kayak tatilinin keyfini çıkarmak isteyenlerin tercihi olmayı başarıyor.

Ilgaz Milli Parkı içerisinde bulunan tesis aynı zamanda doğa yürüyüşleri için de oldukça avantajlı diyebiliriz. Siz de ECC Tur Ilgaz otelleri fırsatlarını inceleyerek, kış tatiliniz için en uygun fiyat avantajlarıyla şimdiden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Uludağ – Bursa

Kış tatili ve kayak tatili denildiğinde dünya çapındaki ünü ile öne çıkan Uludağ, bembeyaz bir cennet olarak sizi bekliyor. Snowboard, teleferik, kayak ve benzeri birçok aktivite yapabileceğiniz Uludağ’da aynı zamanda çeşitli doğal güzellikleri de gezebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli bir kış tatili için ECC Tur Uludağ Turu fırsatlarına göz atabilir, kolayca tatilinizi planlayabilirsiniz.

Palandöken – Erzurum

Uludağ’dan sonra Türkiye’nin en çok tercih edilen kayak tatili noktalarından biri olan Palandöken, Erzurum için de önemli bir turistik değer diyebiliriz. Yılın 6 ayında kayak yapmak için elverişli olan Palandöken, uzun tatillerin vazgeçilmezi diyebiliriz. Kayak tatilinizi en uygun fiyatlarla planlamak için ECC Tur Palandöken otelleri fırsatlarına göz atabilir, hemen rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Sarıkamış – Kars

Ülkemizin en soğuk noktalarından biri olan Sarıkamış, bembeyaz manzarası ile sizi büyüleyecek. Eşsiz bir kayak tesisine sahip olan Sarıkamış, kış tatilini farklı bir destinasyonda geçirmek isteyenler için eşsiz bir tercih diyebiliriz.

Şirince – İzmir

Kış tatilinde kayak yapmak yerine daha sakin ve huzurlu bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız İzmir, Şirince tam size göre! Köy kahvaltısından lezzetli içeceklerine, manzarasından sakinleştirici ortamına kadar huzurlu bir kış tatili için istediğiniz her şeyi Şirince’de bulabilirsiniz. Şirince’de kış tatili yapmak için ise ECC Tur İzmir otelleri fırsatlarına göz atabilir, size en uygun otelde rezervasyon yapabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya