Yılbaşına Özel En Güzel Yurt İçi Tatil Rotaları

2022’nin sonunu muhteşem bir yeni yıl tatili ile kutlamaktan daha iyi bir yol var mı? Yeni yıl, yeni umutlar, yeni maceralar demek. Yeni yılı nerede kutlasam diyenler için en güzel yurt içi tatil rotalarını listeledik. 
Bu yazımızda yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için yılbaşına özel yurt içi tatil rotaları listemizi paylaşıyoruz. Yeni yılı kutlayabileceğiniz tatil rotalarında keyifli bir konaklama deneyimi gerçekleştirmek için ECC Tur’un sunduğu yurt içi otelleri seçimlerini gerçekleştirebilir, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

Abant, Bolu

Eşsiz doğasıyla göz dolduran Abant, her mevsim olduğu gibi yılbaşı tatilinde en çok ziyaret edilen tatil rotaları arasında bulunuyor. Kışın beyaza bürünen çam ağaçları, buz tutan gölü ve doğa yürüyüşleri ile tatilcilere sakin ve dinlendirici bir atmosfer sunuyor. Yılbaşı etkinliklerinin yer aldığı ve konforlu bir konaklama gerçekleştirebileceğiniz Abant otelleri ECC tur ayrıcalığı ile hemen keşfedebilirsiniz. 

Kapadokya, Nevşehir

Doğal oluşumlu peri bacaları, yeraltı şehirleri ve balon turları ile göz dolduran Kapadokya her yıl binlerce yerli, yabancı turisti ağırlıyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Ürgüp, Avanos ve Göreme gibi turistik noktalara sahip Kapadokya, kış mevsiminde beyazlara bürünen peri bacaları ile ziyaretçilerine muhteşem bir görünüm sunuyor. 

Alaçatı, İzmir

Yaz aylarının popüler tatil destinasyonu Alaçatı, kış aylarında da butik otelleri, restoranları, eğlence hayatı ile tatilcilerin dikkatini çekiyor. Şehrin kalabalığından uzakta sakin bir ortam sunan Alaçatı, tatilcilerin ilgisini çeken pek çok seçeneğe sahip. Yılbaşı tatilinizi Alaçatı’da gerçekleştirmek istiyorsanız ECC Tur’un sunduğu Çeşme otelleri göz atabilirsiniz. 

Pamukkale, Denizli

Termal tesisleri, UNESCO Dünya Mirası Listesinde bulunan beyaz travertenleri ile göz dolduran Pamukkale, her yıl binlerce yerli, yabancı turisti ağırlıyor. Yeni yılı kutlamak isteyenler için isteyenler için çeşitli alternatifler sunan Pamukkale, kış aylarında pek çok kişi tarafından ziyaret ediliyor. 

Belek, Antalya

Yaz aylarının gözde turizm merkezi Antalya, kış aylarında da lüks otelleri, tatil köyleri, yılbaşı etkinlikleri ile göz dolduruyor. Antalya’nın popüler tatil beldesi Belek’te sanatçılı yılbaşı otelleri konuklarına keyifli bir konaklama ve eğlenceli bir ortam sunuyor. 

Erciyes, Kayseri

Erciyes, ülkemizin önemli kayak merkezleri arasında yer alıyor. Keyifli bir şekilde kayak yapmak ve yılbaşını kutlamak isteyen binlerce yerli, yabancı turistler tarafından ziyaret edilen Erciyes, birbirinden güzel kayak pistleri ve yeni yıl etkinlikleri ile tatilcilerin ilgisini çekiyor. 

İskenderun, Hatay

Tarihi ve doğal güzellikleri ile öne çıkan İskenderun, yılın her mevsimi pek çok ziyaretçiyi kendine çekiyor. Kış aylarında rahatlıkla gezilebilen İskenderun, misafirlerine pek çok gezi alternatifi sunuyor. 

Safranbolu, Karabük

UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu, birbirinden güzel ahşap evleri ile yerli, yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan kentte kültürel geziler yapabilir, yeni yılı keyifli bir şekilde karşılayabilirsiniz. 

Seyhan, Adana

Gastronomi şehri Adana’nın en büyük ilçesi olan Seyhan, tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile göz dolduruyor. Yılın her mevsimi ziyaretçilerine birçok eğlenceli aktivitenin yer aldığı seçenekler sunuyor. Seyhan nehri ile dikkat çeken kent önemli turizm noktaları arasında bulunuyor. Adana’da gezilecek yerleri merak ediyorsanız daha önce hazırladığımız “Adana’da Gezilecek Yerler Listesi” başlıklı önerilerimize göz atabilirsiniz. 

Sarıkamış, Kars

Kayak için elverişli bir ortam sunan Sarıkamış, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kayak merkezleri arasında bulunuyor. Birbirinden güzel kayak ve snowboard pist alanlarına sahip Sarıkamış’ta kayak yapabilir, konforlu kayak tesislerinde yılbaşını keyifle kutlayabilirsiniz. 

Uludağ, Bursa

Yılbaşı tatili denilince akla ilk gelen yerlerden biri olarak yer alıyor. Türkiye’nin popüler kayak merkezlerinden biri olarak yer alan Uludağ, birbirinden güzel kayak pistleriyle tatilcilerin ilgisini çekiyor. Konforlu otelleri, kayak pistleri, canlı atmosferi, eğlence hayatı ile yeni yılı kutlamak için uygun yerler arasında bulunuyor. Yeni yılı Uludağ’da karşılamak için ECC Tur’un sunduğu yılbaşı Uludağ otelleri inceleyebilirsiniz. 

Akyaka, Muğla 

Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanına sahip Akyaka’da şehrin karmaşasından uzak sakin bir yılbaşı tatili geçirebilirsiniz. Masmavi Ege denizi, Azmak Çayı ve cumbalı evleriyle göz dolduran Akyaka, yılın her mevsimi pek çok yerli, yabancı turist tarafından ziyaret ediliyor. 

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

– daha fazla –

İlginizi Çekebilir

kıbrıs'ta gezilecek yerler

Kıbrıs’ta Gezilecek Yerler

Doğu Akdeniz’in en önemli lokasyonunda yer alan Kıbrıs, tarih boyunca pek çok medeniyet ağırlamış bir adadır. Antik Yunan Döneminden tutun Roma İmparatorluğu, Bizans ve Osmanlı

antalya'da gezilecek yerler

Antalya’da Gezilecek Yerler

Deniz tatili yapmanın yanı sıra görülmesi gereken antik şehirler ve doğal güzellikleri ile Antalya’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Tarih boyunca birçok medeniyete kucak açmış Antalya